Balıkesir Kent TV

Kanal 67
Balıkesir Kent TV Firma Bilgileri
Şirket ÜnvanıBalıkesir Omega Radyo TV Yayıncılık Reklamcılık A.Ş.
Sorumlu Kişiler-
Ticaret Sicil No-
Telefon0 266 245 90 45
Faks-
AdresYıldırım Mahallesi Çiviciler Sokak No:4/B Birlik Apartmanı Balıkesir
İnternet SitesiBalıkesir Kent TV
E-posta-
İnternetten YayınCanlı yayın sayfası için tıklayınız.
Facebook-
Twitter-
Wikipedia-
Diğer-
Not-
Balıkesir Kent TV - İzleyici Temsilcisi
İzleyici Temsilcisi-
Telefon0 266 245 90 45
Faks-
E-postaizleyicitemsilcisi@kentradyo.tv.tr


Son güncelleme10.01.2019

Balıkesir'in yerel kanalı olan Balıkesir Kent TV'yi istediğiniz her yerden  her zaman  www.uyduca.net sitesinden izleyebilirsiniz. 

Balıkesir'de yaşanan olayları ve gelişmeleri internetten canlı yayın ile izlemenin keyfini çıkarın. Canlı Balıkesir Kent TV izle. Balıkesir Kent TV'nin canlı yayınını izle, Kent Tv, Kent Tv izle, Balıkesir Kent Tv, Kent Tv Balıkesir, Kent Tv canlı izle..

Doğa harikası ve tatil bölgeleri ile en çok ziyaret edilen şehirlerimizden olan Balıkesir'den karasal yayın yapan Balıkesir Kent TV'yi buradan izleyin. Bölgenin sevilen kanalı Balıkesir Kent TV, Balıkesir Omega Radyo TV Yayıncılık Reklamcılık A.Ş. bünyesinde yer almaktadır. Yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgi ile takip edilmektedir.

Balıkesir Kent TV'nin genel yayın akışı Balıkesir hakkında yapılan programlar ve haberlere ayrılmıştır. Yapılan programlar ile de bölgenin nabzını tutan ve izleyicisine aktaran bir kanal olarak büyük rağbet görmektedir. 

Balıkesir Kent TV'nin kardeş kanalı olarak Kent Radyo bulunmaktadır. Kent Radyo da Balıkesir’de yayın yapan bir radyo istasyonudur.

BALIKESİR KENT TV FREKANS Balıkesir Kent TV, karasal yayın yaptığı için uydu yayını yoktur. Balıkesir Kent TV, karasal yayın yaptığı için Digiturk'de bulunmamaktadır. Balıkesir Kent TV'yi internetten kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.