Fenerbahçe-Trabzonspor maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak! Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Zorbay Küçük yönetecek. Nefeslerin tutulacağı mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. 


İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Ligde 66 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 17 puan önünde lider durumda bulunan ve şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan bordo-mavililer, puan kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor. 

Ligde son 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. 131. randevu Fenerbahçe ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yapacakları maçla 131. kez karşı karşıya gelecek. 

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 48 yılı aşkın rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip, 97 lig, 14 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupası ile 2 TSYD Kupası olmak üzere toplam 130 maçtan 50'sini kazanırken, bordo-mavili takım ise 42 galibiyet elde etti.

Taraflar 38 karşılaşmada eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 164 golüne, Trabzonspor 145 golle cevap verdi. Eksikler Fenerbahçe dev maçta 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bordo-mavililere karşı forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde ise Vitor Hugo, Marek Hamsik, Dorukhan Toköz ve İsmail Köybaşı, Fenerbahçe maçı kafilesinde yer almadı. 

Muhtemel 11'ler Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Kim, Szalai, Crespo, Zajc, İrfan Can, Osayi-Samuel, Pelkas, Serdar Dursun Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Berat, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius


CANLI İZLEMEK  İÇİN TIKLA