Bedava iptv

Bedava iPTV veren siteleri, kullanıcılarına demo sürümüyle hizmet vermektedir. 

Sağlamış oldukları hizmet süresi hem oldukça kısa bir süre oluyor, hem de ne yazık ki tüm kanallar aktif olarak listelenmiyor.




Kısa süreli deneme yayını sağlayan firmalardan ibaret. Bu firmaların yayın kalitesini ölçümlemek için ilgili hizmetten faydalanabilirsiniz. Fakat hatırlatmak isteriz ki yayın süreniz tamamladıktan sonra yayını tekrar izlemek istiyorsanız bu durumda ücret ödeyerek satın almanız gerekmektedir. Ben denemek ve sonra da kendime ait hesap satın almak istiyorum derseniz de, aşağıda sizlere popüler ve test yayını veren IP TV sitelerini listeledik; 

Galaxy IP TV 
Ayservers IP TV Platformu 
Smart-iptv Justin Ip TV Ip TV Tekno Shop IP TV Canlı TV APK Ip TV Thgss iptv iPTV hebest 

Burada canlı destek bölümünden den “Deneme yayını istiyorum” diyebilir ve süreli de olsa yayını test etme imkânı elde edebilirsiniz. 

Bedava iPTV Uygulamaları 2022 Bedava iPTV uygulamaları özellikle de cep telefonu ya da tablet üzerinden yayın izlemek isteyen kullanıcılar tarafınca tercih edilmektedir. 

Bu uygulamaların bazıları tamamen ücretsiz olup kullanılabilirken bazıları da platformların deneme uygulaması olduğu için süreli yayın veriyor.

Hepsini azar azar kullanırım derseniz sırayla deneyebilirsiniz. Free iPTV Pro Uygulaması Toplam indirme Sayısı: 100.000+ kişi tarafından indirilmiştir. 

Free IPTV Pro Uygulaması oldukça kullanışlı bir ara yüze sahip olması dışında, stabil oluşu ve sorunsuz çalışması onu rakiplerinden öne çıkartmayı başaran artı özellikleri. Ayrıca M3U ve XSPF gibi farklı türdeki listeleri de destekler. IP TV’deki yoğun kanallar arasında kendinizi kaybetmemeniz için son kanalı otomatik olarak oynatma gibi kullanışlı bir özellik eklenmiş. 

Ayrıca kendinize dilerseniz favori kanallar tanımlayıp kısa yoldan ulaşabileceğiniz gibi, uygulama geçmiş kanallarınızı otomatik listeleyerek sizlere büyük kullanım konforu sağlamaktadır.

Eğer bağlantı hızınız zayıfsa ya da yasaklı sitelere erişim sağlama çabasındaysanız Proxy yardımıyla bağlantı imkânı da sunulmuş. Ebeveyn kontrolü sayesinde farklı kanalları diğer aile bireylerinden saklayabildiğiniz gibi, farklı kanal listeleme yöntemleri arasından en beğendiğinizi seçerek sürekli kullanmanız mümkün. 

 IPTV Extreme Uygulaması İndirilme Sayısı: 500.000+ kişi tarafından indirilmiştir. Uygulama Boyutu: 42.9 MB Kullanıcıların beğeni oranı: 3.8 IPTV Extreme uygulaması tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulsa da ufak bir meblağ karşılığında uygulamanın pro sürümünden faydalanma imkânı sunuyor. Kullanım açısından ikisi arasında bir fark olmasa da ücret ödeyip pro sürümünü kullanmayı tercih ettiğiniz zaman karşınıza hiçbir şekilde reklam çıkmadığı için seyir zevkiniz biraz daha yükseklerde oluyor. Gerçi çıkan reklamların da çok aşırı derecede olduğundan söz edemeyiz. Anlayacağınız pro sürümünü almasanız da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz. Uygulamanın özelliklerine değinecek olursak, uzaktan kumandayla entegre sistemi belki de en güzel yönü.

 Bu sayede uzandığınız yerden dilediğiniz içeriğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca yedekleme sistemi de kurulmuş, dilediğiniz zaman yedek alıp cihazınızın başına bir şey gelir ve silmek zorunda kaldığınızda kendi ayarlarınızı otomatik bir şekilde tekrar kurabilirsiniz.