Arjantin ve Fransa maçını canlı izle

2022 Dünya Kupası final maçında, Arjantin ve Fransa kozlarını paylaşacak. Dev mücadelenin saat 18.00’de   

Arjantin Hedefe Kilitlendi

2022 Katar Dünya Kupası’na 2-1’lik Suudi Arabistan mağlubiyeti ile başlayan ve her kesin kafasında soru işaretleri uyandıran Arjantin, ardından grup aşamalarında oynadığı 2 müsabakayı da kazanmayı başardı ve grubu lider tamamladı.  Son 16 Turu’nda Avustralya’yı, Çeyrek Final’de penaltı atışları sonucunda Hollanda’yı ve son olarak da Yarı Final’de 3-0’lık skor ile Hırvatistan’ı elemeyi başararak isimlerini Final’e yazdırdılar. Bu süreçte 5 gol atıp, 3’de asist yapmayı başaran Messi, takımının Final’e kadar gelmesinde başrol oynadı. Tangocuların 36 yıldır hasret kaldıkları Dünya Kupası şampiyonluğu için artık önlerinde sadece 1 adım kaldı. Son Dünya Kupası şampiyonu Fransa ile Final’de karşı karşıya gelecekler ve kazanmaktan başka düşünceleri yok. Açıkçası Dünya Kupası’nı kazanmaya bir adım daha yakın olduklarını düşünüyorum.

Fransa  Yine Finalde

2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan’ı 4-2 mağlup eden ve son Dünya Kupası şampiyonu olma unvanını elinde bulunduran Fransa, 2022 Katar Dünya Kupası’nda da Yarı Final’de Fas’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı ve ismini üst üste ikinci kez  Final’e yazdıran taraf oldu. Final’de Arjantin karşısına çıkacaklar. Müsabakayı kazanarak tarihlerinde 3. kez Dünya Kupası şampiyonu olmaya çalışacaklar. Ayrıca bu başarıyı kazanmaları durumunda üst üste Dünya Kupası şampiyonu olma unvanını, İtalya ve Brezilya’dan sonra kazanan 3. takım olacaklar. Fakat tüm bunlar için Messi önderliğinde bu yola baş koymuş olan Arjantin engelini aşmaları gerekiyor. İki takım içinde zorlu bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Tahmini

Bir taraf, Kylian Mbappe ve Olivier Giroud; diğer taraf, Julian Alvarez ve Messi gibi adeta golü koklayan yıldız isimlere sahipler. Fakat Fransa bence kupadaki en zorlu mücadelesine çıkacak. Bu sefer kadrolarında sakatlıkları sebebiyle yer almayan yıldız isimlerin yokluklarını hissedeceklerini düşünüyorum. Zorlu mücadelede Arjantin’in kupayı kazanmaya bir adım daha yakın olmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: Arjantin Kupayı Kazanır, Oran 2.47