TikTok fenomeni Megha Thakur'un gizemli ve ani ölümü

21 yaşındaki Kanadalı TikTok fenomeni Meghan Thakur, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti. Thakur'un ölümünden birkaç gün önce New York'ta paylaştığı şifreli mesaj ve ani ölüm sebebinin henüz açıklanmaması soru işaretlerini de beraberinde getirdi.



TikTok'ta 1 milyondan fazla takipçisi olan Megha Thakur'un (21) ailesi, kızları 18 Kasım'da New York caddelerinden bir paylaşım yaptıktan birkaç gün sonra Instagram'da paylaşım yaparak ölüm haberini duyurmuştu. Kızlarının 24 Kasım'da hayatını kaybettiğini duyuran aile, 29 Kasım'da bir cenaze töreni düzenleneceğini de açıklamıştı. Bilinen bir rahatsızlığı olmayan ve aniden hayatını kaybeden Thakur'un ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama da yapılmazken, genç kızın hayranları yasa boğulmuştu.




Son paylaşamında yazlık bir elbiseyle New York sokaklarında gezerken görülen Thakur, paylaşımına bir de not düşmüştü: "Kaderinden sen sorumlusun, bunu unutma" Bu ani ölüme anlam veremeyen sosyal medya kullanıcıları; Thakur'un kendilerine ilham verdiğini söyledi.



2019'da TikTok'a adım atan Thakur, 'beden olumlama' üzerine paylaştığı içeriklerle dikkat çekiyordu. 2021 yılında bilgisayar mühendisliği eğitimine başlayan genç kız, öğrencilerin düzenlediği, Kanada'nın en uzun soluklu yardım amaçlı moda şovu CAISA için de modellik yapmıştı.